Konfigurer appen for barnet ditt

Hvis du fullfører konfigureringen av appen, og du senere bestemmer deg for å konfigurere Kaspersky Safe Kids for bruk av en forelder, må du avinstallere appen og installere appen på nytt.

For å konfigurere Kaspersky Safe Kids for bruk av et barn og slå på beskyttelse:

1. Start Kaspersky Safe Kids på barnets mobile enhet.

Velkommen-skjermen til Kaspersky Safe Kids åpnes.

2. Se gjennom nøkkelfunksjonene til appen og trykk på Fortsett.

Et vindu med vilkårene åpnes.

3. Se gjennom de juridiske dokumentene.
    • Hvis du samtykker i dokumentene, kan du krysse av i de tilhørende avkryssingsboksene. Trykk Bekreft hvis du samtykker i dokumentene.
    • Hvis du ikke er enig i det dokumentene sier, lukker du appen og lar være å bruke den.
  4. Enheten kobles til My Kaspersky.
  5. Spesifiser at dette er et barns enhet.
  6. Gi avanserte tillatelser til Kaspersky Safe Kids.
  7. Følg instruksjonene på skjermen for å gi Kaspersky Safe Kids tilgang til tilgjengelighets- og systemfunksjonene. La Kaspersky Safe Kids vise skjermer over andre apper.

Du kan ble bedt om å gi disse tillatelsene på andre trinn i konfigureringen, avhengig av versjonen til Android-operativsystemet.

8. Koble enheten til My Kaspersky:
    • Hvis du allerede har en My Kaspersky-konto:
      1. Skriv inn brukernavn og passord.
      2. Trykk på Logg på.
    • Hvis du ikke har en My Kaspersky-konto:
      1. Trykk på Opprett en konto.
      2. Fullfør registreringsprosessen.

En melding med en kontoaktiveringslenke sendes til e-postadressen du oppga. Trykk på lenken for å bekrefte registreringen.

Du kan også opprette en konto på nettstedet til My Kaspersky.

9. Du kan velge en eksisterende barneprofil eller angi detaljer for et nytt barn.

Du kan også legge til detaljer om barnet ditt på My Kaspersky.

10. Trykk på OK.
  11. Hvis du konfigurerer Kaspersky Safe Kids på en HUAWEI- eller XIAOMI-enhet, må du slå på automatisk omstart av Kaspersky Safe Kids etter at enheten er slått på.

Hvordan konfigurere automatisk omstart på HUAWEI-enheter

Hvordan konfigurere automatisk omstart på XIAOMI-enheter

Kaspersky Safe Kids er konfigurert. Du kan gi enheten til barnet ditt.

Funksjonalitet i Android-operativsystemet gjør det mulig å skjule Kaspersky Safe Kids-varsler på barnets enhet. Dette kan du gjøre i operativsystemets innstillinger.